събота, 5 ноември 2011 г.

Пиле Жулиен


 

 

Необходими продукти:


2 пилешки пържоли
300гр.шунка
200 гр.кисели краставички
200 гр. гъби
200гр.готварска сметана
1 пръчка топено сирене
половин пакетче масло
1щипка черен пипер сол на вкус.


Начин на приготвяне:


Маслото се слага в тенджера или по висок тиган и се разтапя. Месото се нарязва на средно дебели ленти и се прибавя при маслото. Пържи се до побеляване. После се прибавят и краставиците и шунката нарязани също на ленти. Бърка се за 3-4 минути. После се прибавя и топеното сирене до разтопяването му. Накрая се сипва сметаната, черния пипер и солта. Бърка се до пожеланото от вас сгъстяване. Приятен апетит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар